Sausainiai yra puikus skanėstas bet kokiai progai. Švenčiate šventę? Kepkite sausainius. Turite pasibuvimą? Kepkite sausainius. Reikia užkandžių? Kepkite sausainius. Rengiate kepinių išpardavimą? Kepkite sausainius. Jūs gaunate paveikslėlį. Ir iš visų „Allrecipes“ pateiktų tūkstančių sausainių receptų , tai yra vienas geriausių cukraus sausainių receptų, kurį įvertino ir peržiūrėjo mūsų namų virėjų bendruomenė.
Naudodami šį „Geriausių cukruotų sausainių“ receptą galite iškočioti cukrinių sausainių tešlą, supjaustyti įvairių formų ir dydžių gabalėliais ir papuošti sausainius pagal progą. Taigi, pasinerkime ir pažiūrėkime, kaip nuo nulio pasigaminti cukrinius sausainius pagal šį receptą su daugybe patarimų ir gudrybių, kad sausainių kepimas būtų sėkmingas.
Cukrinių sausainių ingredientai
Sviestas
Naudokite nesūdytą sviestą, kuris yra pakankamai minkštas, kad būtų lankstus, bet nepakankamai šiltas, kad būtų riebus. Jei įspausite piršto galiuką į sviestą, jis turėtų palikti nedidelį įdubimą, bet neturėtų būti minkštas ir purus.
Cukrus
Tiesiog įpilkite balto granuliuoto cukraus į matavimo puodelį ir lygiu peilio, mentele ar suoliuko grandiklio kraštu išlyginkite.
Kiaušiniai
Naudokite vėsius arba kambario temperatūros didelius kiaušinius.
Vanilės ekstraktas Kad skonis būtų geriausias, vietoj vanilės imitacijos
naudokite tikrą vanilės ekstraktą .
Miltai
Naudokite universalius miltus. Norėdami išmatuoti miltus, suplakite juos šaukštu maišelyje arba talpykloje, tada šaukštu įmeskite į matavimo puodelį ir išlyginkite. Nedėkite miltų į matavimo puodelį, kitaip ingredientų santykis bus išjungtas ir sausainiai gali pasirodyti per sausi ir trupiniai.
Kepimo milteliai
Kepimo milteliai yra rauginimo priemonė ir padeda sausainių tešlai kilti kepant.
Druska
Šiam receptui naudokite įprastą valgomąją druską.