Kaip kepti cukrinius sausainius
Geram kepimui reikia ne tik ką nors įmušti į orkaitę. Viena vertus, yra temperatūra. Kiekviena orkaitė šildo skirtingai. Štai kodėl mes visada rekomenduojame naudoti orkaitės termometrą, kad pamatuotumėte tikrąją temperatūrą prieš pradedant kepti. Ir tada yra krosnies karštosios vietos. Kad jūsų sausainiai (ar bet kokie kepiniai) iškeptų tolygiai, kepimo laikui įpusėjus verta pasukti keptuvę.
Šie cukraus sausainiai kepami tik nuo šešių iki aštuonių minučių. Norite, kad jie būtų šiek tiek paruduoti aplink kraštus, bet apskritai būtų šviesios spalvos. Perkelkite juos ant grotelių, kad visiškai atvėstų; jie sutvirtės, kai atvės.
Pastaba : iškloję kepimo skardą pergamentiniu popieriumi, galite stumti sausainius, popierių ir visa kita ant grotelių, kad nereikėtų liesti šiltų sausainių ir rizikuoti juos sulenkti ar sulaužyti, jei bandysite nuplėšti juos nuo skardos. mentele. Tai ypač svarbu, jei kepate įmantrių formų cukraus sausainių išpjovas. Kai sausainiai atvės apie 10 minučių, galite nuimti juos nuo paties pergamentinio popieriaus ir pakartotinai panaudoti popierių kitai sausainių partijai. Prieš vėl įdėdami kepimo skardą, įsitikinkite, kad ji visiškai atvėsusi. Nenorite, kad sausainiai ištirptų prieš jiems iškepdami.